דף הבית
מוצרים ומפרטים
מבחנים ובדיקות
מדליקים בירוק
בטיחות ואחסנה
איך משתמשים
סטייק על האש
וידאו
טופס הזמנה
צור קשר



בדיקות השוואתיות של פחמים

 

מהלך הבדיקה:

  1. כמויות של שוות של פחמים מכל סוג נבדקו (1 ק"ג).
  2. לצורך הבדיקה נעשה שימוש בגריל עם מכסה של חברת וובר.  
  3. נעשה שימוש בתרמומטר לצורך מדידת עליית הטמפרטורה בתוך גריל הפחמים.
  4. עליית הטמפרטורה נמדדה במשך 3 שעות ו30 דק' בסך הכל בהפרשי זמן של 5 דק' בין בדיקה לבדיקה.
  5. תשומת לב מיוחדת ניתנה בעת הצתת האש ועד שלב התייצבותה.
  6. התרחשויות כגון: להבה נדלקת וכדומה נרשמו.


 

בדיקת טמפרטורה מקסימאלית

MAXIMUM TEMPERATURES 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kingsgrill

Kingsgrill

Brand A

Brand B

Brand C

Brand D

Brand E

 

Easy Light Tubes

Easy Light bricks

 

 

 

 

 

ASHED OVER (MIN)

2

2

10

10

25

10

15

 

 

 

 

 

 

 

 

MAXIMUM TEMP

415

440

490

400

375

395

505

TIME FROM START

40

55

40

20

45

25

30

     
 

לבדיקות נוספות לחץ על הקישור

בדיקת טמפרטורה

Kingsgrill Quick-Lite Brick Charcoal

 

בדיקת טמפרטורה

Kingsgrill Quick-Lite Tube Charcoal

 

בדיקת טמפרטורה

מותג גחלים מוביל מסוג A

 

בדיקת טמפרטורה

מותג גחלים מוביל מסוג B

 

בדיקת טמפרטורה

מותג גחלים מוביל מסוג C

 

בדיקת טמפרטורה

מותג גחלים מוביל מסוג D

 

בדיקת טמפרטורה

מותג גחלים מוביל מסוג E

 

בדיקות אריזה

 

מבחן צלייה

 

טבלת זמני בישול

 

תעודות ואישורים

 


תמיד לשרותכם,
צוות KingsGrill



© כל הזכויות שמורות ל KINGS GRILL פחמים מובחרים.                                                                       ניהול אתרים: www.scoopsites.net